"We hebben enorm genoten van een gezellig feest met goeie muziek. Ik kon zelf mijn voorkeuren aangeven, die werden ook nog ingewilligd, en gasten gaven aan: wat een geweldige muziek! We hebben heerlijk kunnen dansen daardoor. Dank hiervoor!"

-Eleen-

 

"Super feest gehad dankzij de muziek: goede installatie en lichteffecten! Joris is enthousiast, neemt de tijd voor je wensen en staat open voor alle muziekstijlen."

-Anniek-

 

"Nadat ik Joris heb zien en horen draaien op een feestje, heb ik hem gevraagd om ook op mijn 40-jarige verjaardag te komen optreden - ik vierde dit in een bruine kroeg.
Ik had vooraf een heel aantal lievelingsnummers in uiteenlopende muziekstijlen aangeleverd, en Joris wist hier een set met een verrassend goede opbouw en een hoog feestgehalte van te maken.
Met de professionele apparatuur die hij meebrengt, kun je op iedere locatie een disco-sfeer creëren met ruim voldoende geluidsvolume en verlichting.

Nogmaals bedankt!"

-Dirk-

 

"Een top oud & nieuw gehad met veel gedans. Bedankt, DJ Qrankjoris!"

-Lidewij-

 

"Onlangs heb ik een surpriseparty georganiseerd voor mijn dochter. Aan Joris gevraagd of hij wilde komen draaien.
Joris kwam binnen met een complete set aan apparatuur, wat snel in elkaar gezet is. Hij had mij om een playlist gevraagd, hier heb ik geen gehoor aan gegeven.
Wij hebben een geweldig feest gehad met een behoorlijke, voor ieder wat wils, variëteit aan muziek.
DJ QRankJoris zelf is enthousiast, betrokken en houdt zich op de achtergrond.
Een dikke tien en een aanrader voor iedereen!" 

-Manon-

 

"We hebben DJ QRankjoris gevraagd om te draaien voor een klein evenement. Daar hebben we zeker geen spijt van gehad!
Joris, dank je voor je flexibiliteit, je prettige aanwezigheid en je heerlijke muziek. Fijn dat je kon draaien midden in de natuur, aangezien je niet afhankelijk bent van stroom. Wij zullen je zeker nog eens uitnodigen om te draaien voor een feestje!"

-Franka-

 

"Joris weet er elke keer weer een feestje van te maken. Ik heb DJ QRankjoris nu drie keer meegemaakt in verschillende settings en alle keren was het top dat hij er was. Lekkere muziek, chille sfeer … een echte aanrader." 

-Marieke- 

 

"Mijn 55e verjaardag werd een heerlijk feest dankzij DJ QRankjoris. De samenwerking was heel ontspannen en hartelijk. Ik kon de muziek vooraf aanvragen die ik graag gedraaid wilde hebben. Het was daardoor een heerlijk muzikaal feest! Dankjewel, Joris!" 

-Mireille-

 

"Joris, bedankt voor het super feestje wat je hebt weten te bouwen! We weten je te vinden 🎉"

-Jeffrey-

 

"Geweldig feestje gehad dankzij de muziek en lichten van Joris. DJ QRankjoris zorgt ervoor dat je niet meer naar de muziek hoeft om te kijken en lekker kan gaan feesten!"

-Abel-