Als DJ is het mijn doel om jouw feest een boost te geven en je een onvergetelijke avond te bezorgen. Of je nu jarig bent, geslaagd, gaat trouwen, een jubileum hebt of zo maar...

Als er iets te vieren valt, dan hoort daar natuurlijk muziek en dansen bij. In je huiskamer, tuin, schuur of in een zaaltje: ik kom naar je toe!

 

In mijn DJ-collectie zitten ongeveer 2500 nummers, van de jaren '50 tot nu, van disco tot rock, house tot soul, reggae tot dance, Nederlandstalig tot alternatief, ska tot hip-hop, latin tot rap. Voor elk feest de juiste muziek. Ook kan ik thema's zoals Disco, House, Jaren '70, '80 of '90 en Ecstatic Dance verzorgen.

 

Uiteraard bespreek ik van tevoren wat je wensen zijn. Zodat jouw favoriete muziek zeker gedraaid zal worden. Een playlist aanleveren kan natuurlijk ook. 

 

Alle DJ-spullen, speakers en verlichting breng ik zelf mee. Daarmee kan ik iedere plek omtoveren tot een dansvloer. En wist je dat ik niet afhankelijk ben van stroom op de locatie? Dus ik kan echt op alle mogelijke plaatsen draaien!

 

Goed om te weten:

 

  • Mijn apparatuur ondersteunt een feest tot ca. 150 mensen
  • Naast mijn DJ-collectie heb ik ook nog duizenden extra nummers bij me. En anders is er altijd nog Spotify 
  • Een microfoon is beschikbaar voor gebruik. Maar ik laat zelf vooral de muziek spreken
  • Reistijd maximaal 1 uur vanuit Apeldoorn naar de feestlocatie. Verder in overleg
  • Verzoeknummers? Ik draai ze graag